Ethiopië

Jordanië

Mongolië

Advies voor Maatwerk

Wil je individueel, met zijn tweeën, je gezin of een eigen groep(je) naar Mongolië? Of wil je een specifieke thema- of studiereis? Ik kan een reis op maat voor je samenstellen en je uitgebreid adviseren over de route, de overnachtingen, het vervoer en de beste reistijd.

Mongolië, het land van de blauwe luchten, is zo'n groot en uitgestrekt land, dat je er verschillende soorten reizen kunt maken. Er is een enorme diversiteit aan landschappen: de golvende bergen van de steppen, de weidsheid en de zandduinen van de Gobi woestijn, de witbesneeuwde bergen van de Altai en meren met glashelder water. Je kunt veel met elkaar combineren en ook paard- en kameelrijden, wandelen en andere sportieve activiteiten in je programma opnemen. Nomaden van de verschillende bevolkingsgroepen zullen je overal gastvrij ontvangen en je graag laten kennismaken met hun manier van leven.

Voor ideeën en sfeerimpressies kun je de routes bekijken van de groepsreizen naar het rendiervolk en de Altai, maar er zijn ook hele andere routes denkbaar, zowel voor een korte als een lange periode.

Mail voor informatie en overleg via contact. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Werkwijze
In overleg maak ik een programma voor je dat voldoet aan je wensen. We kunnen dit per e-mail doen of in een persoonlijk gesprek. Ik adviseer je daarna een reisorganisatie in Mongolië waar ik goede contacten mee heb. Hier kun je de reis boeken en betalen. Ik zorg voor een goed draaiboek, zodat je optimaal van je reis kunt genieten. Voor mijn werk heb ik een uurtarief van € 50,00.