Ethiopië

Jordanië

Mongolië

Advies voor Maatwerk

Wil je individueel, met zijn tweeën, met je gezin of een eigen groepje naar Jordanië? Of wil je een specifieke thema-of studiereis? Ik kan een reis op maat voor je samenstellen en je uitgebreid adviseren over de route, de overnachtingen, het vervoer en de beste reistijd.

Jordanië is een klein en boeiend land met een schat aan historische overblijfselen en prachtige natuurgebieden. Zowel cultuur- als natuurliefhebbers hebben een scala aan mogelijkheden.

Zo kun je historisch interessante plaatsen bezoeken, bijvoorbeeld de opgravingen van Pella en Jerash, de kruisvaarder- en woestijnkastelen, de Mount Nebo met het graf van Mozes en andere plaatsen die herinneren aan verhalen uit de Bijbel en de Koran.

Petra neemt met haar indrukwekkende en kleurrijke architectuur een geheel eigen plaats in.

In de zoute Dode Zee drijf je op het laagste punt van de aarde en in de Rode zee kun je snorkelen en duiken. Je kunt wandelen in mooie gebieden als het Dana reservaat en de eindeloosheid ervaren in de Wadi Rum woestijn.

Liefhebbers van paardrijden kunnen o.a. mooie tochten maken in de omgeving van Petra of in de Wadi Rum.

Ook voor kinderen kan Jordanië een leuk vakantieland zijn.

Er zijn veel combinaties mogelijk. Voor ideeën en sfeerimpressies kun je de route bekijken van de groepsreis. Maar er zijn ook hele andere routes denkbaar, zowel voor een korte als lange periode.

Mail voor informatie en overleg via contact. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Werkwijze
In overleg maak ik een programma voor je dat voldoet aan je wensen. We kunnen dit per e-mail doen of in een persoonlijk gesprek. Ik adviseer je daarna een reisorganisatie in Jordanië waar ik goede contacten mee heb, Hier kun je de reis boeken en betalen. Ik zorg voor een goed draaiboek zodat je optimaal van je reis kunt genieten. Voor mijn werk heb ik een uurtarief van € 50,00.