Ethiopië

Jordanië

Mongolië

Advies voor Maatwerk

Wil je individueel, met zijn tweeën, je gezin of een eigen groep(je) naar Ethiopië? Of wil je een specifieke thema- of studiereis? Ik kan een reis op maat voor je samenstellen en je uitgebreid adviseren over de route, de overnachtingen, het vervoer en de beste reistijd.

Ethiopië is een groot land met een enorme diversiteit aan cultuur en natuur. Er zijn veel verschillende gebieden waar je heen kunt gaan. Elk gebied heeft haar eigen charmes, zodat je je reis kunt afstemmen op je specifieke wensen.

Je kunt gaan wandelen in het ruige Simien of het liefelijke Balegebergte, vogels kijken bij de meren van de Rift Valley, de sfeer meemaken van de Ethiopische orthodoxe cultuur in Lalibela, je verwonderen over de leefwijze van de talloze stammen in het zuiden, de hectiek meemaken van het islamitische Harar, het surrealistische Danakil gebied bezoeken....

Er zijn veel combinaties mogelijk. Voor ideeën en sfeerimpressies kun je de routes bekijken van de groepsreizen in noord, zuid en oost Ethiopië (inclusief de Danakil woestijn), maar er zijn ook hele andere routes denkbaar, zowel voor een korte als een lange periode.

Een specifieke reis op maat is een rootsreis. Voor ouders met adoptiekinderen, die hen graag willen laten kennis te maken met hun cultuur en achtergrond, kan ik een reis samenstellen waarin ook voldoende tijd ingeruimd wordt om familie te bezoeken en plaatsen waar het kind vroeger heeft gewoond. Ik beschik over een uitgebreid netwerk in Ethiopië en kan je behulpzaam zijn met gidsen en tolken om deze bezoeken goed te laten verlopen.

Verstuur je wensen voor een reis op maat of rootsreis via contact. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Werkwijze
In overleg maak ik een programma voor je dat voldoet aan je wensen. We kunnen dit per e-mail doen of in een persoonlijk gesprek. Ik adviseer je daarna een reisorganisatie in Ethiopië waar ik goede contacten mee heb. Hier kun je de reis boeken en betalen. Ik zorg voor een goed draaiboek zodat je optimaal van je reis kunt genieten.
Voor mijn werk heb ik een uurtarief van € 50,00.